Emanuelssons El är ett företag med stor erfarenhet av alla sorters installationer. Små som stora, industrijobb, ladugårdsjobb eller hemma hos privatkunden. Vi arbetar på hela marknaden.

Vi börjar alltid våra uppdrag med att gå igenom med kunden vad de önskar och har behov av. Utgångspunkten är att kunden ska känna sig trygg och ha vetskap om vad de får av oss.

Dali belysningsstyrning är en av de tjänster som vi utför. Dali är ett styrsystem som finns i många större offentliga och privata bostäder.

De roligaste uppdragen tycker vi är när vi får jobba parallellt med kunden och kan komma med kostnadseffektiva lösningar som tillgodoser kundens önskemål.
Emanuelssons El har i dagsläget fyra anställda
David Emanuelsson är ledande montör på Emanuelssons El. Starka egenskaper hos David är hans djupa kunskaper om kraft och industri. Han har varit på ett flertal kärnkraftverk och pappersbruk i Sverige. David har även ett stort intresse för programmering av belysning och styrningar, exempelvis Dali.

David är populär hos kunderna därför att han lägger mycket tid på att lyssna in vad kunden vill ha. Därefter erbjuder han dem precis detta. Favoritkunder är de som är ute efter ett långvarigt samarbete, och därmed ett gott resultat som håller över tid.

David bor på Vikbolandet med sin dotter och fru. När han inte arbetar eller umgås med familjen uppskattar han att fiska, åka skidor och att spendera tid i fordonsverkstaden.
Hampus Törnqvist bor på landet utanför Östra Husby med sambo och hund.

I företaget gör Hampus alla typer av elinstallationer, även kylmaskiner.
Hampus har arbetat som elektriker i 5 år. Innan dess jobbade han som hissmontör, samt med att montera automatiska dörröppnare. Detta innefattade programmering och svagström. Han har därmed hög kompetens inom el och styrsystem.

Fritidsintressen är allt som innefattar naturen, exempelvis fiske och långa hundpromenader i skogen
Henric Emanuelsson är VD och ägare till Emanuelssons El. Tillsammans med hustrun Ninna driver han företaget där även sonen David arbetar. Han är en erfaren elektriker med 28 års erfarenhet som gärna hänger med företagets övriga montörer hos kunderna.

Henric älskar att arbeta parallellt med kunderna i olika projekt. Det roligaste han vet är nöjda kunder som återkommer till Emanuelssons El.

På fritiden tycker Henric om att umgås med familj och vänner, åka slalom på vintern och att tillbringa tid i skärgården på sommaren. På fritiden bygger han även på gården där han och Ninna är bosatta med yngsta sonen William. Gården är också utgångspunkten för Elföretaget.
Ninna Emanuelsson är mamma till David och William och gift med Henric. På Emanuelssons El arbetar hon med ekonomi och bokföring samt annat fix som kan behövas för att företaget ska rulla. Parallellt arbetar Ninna med sitt eget företag Med känsla, då hon också är utbildad Samtalsterapeut.

Fritiden tillbringar Ninna gärna i stallet med sin häst. På vintern åker hon  skidor med resten av familjen, och sommaren tillbringas gärna i skärgården. Barnbarnet Andrea tar också upp mycket av hennes tid.